Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

Koza İpek Holding'e ikinci arama

ANKARA(ANKA) - Koza İpek Holding’in Ankara’daki binasında Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri yeni bir arama başlattı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Koza İpek Holding’in Yenimahalle ilçesindeki binasında arama yapılmaya başladı.

İlk aramanın ardından soruşturmanın derinleştirilmesiyle Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yeni evraklar talep etmesi nedeniyle bu aramanın gerçekleştirildiği belirtildi. Arama için gelen polislerin elinde herhangi bir gözaltı kararı olmadığı öğrenilirken, dün Kaynak Holding’e bağlı İstanbul’daki merkezlerde yapılan arama bugün de devam ediyor. (ANKA)

(HM/OLÇ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.