Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Kuvvetli Yağış Doğuda Etkili Olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, yağışlar öğle saatlerinden sonra Erzurum, Ağrı, Tunceli, Elazığ, Bingöl ve Muş çevrelerinde kuvvetli görülecek. Sıcaklık ise Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda mevsim normallerinin 2 -6 derece altında olacak.
Doğu Akdeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Amasya, Tokat, Van, Bingöl, Muş, Bitlis, Sinop'un kıyı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı kesimi ile öğle saatlerinden sonra Erzurum, Ağrı, Tunceli, Elazığ, Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Hava sıcaklığında ise önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklık Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda mevsim normallerinin 2 -6 derece altında, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.
-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-
MARMARA: Parçalı bulutlu, Trakya kesimi yer yer çok bulutlu geçecek.
EGE: Parçalı ve az bulutlu geçecek.
AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, Niğde ve Kayseri çevreleri öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu, Sinop'un kıyı kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Amasya ve Tokat çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey ve batısı ile Van, Bitlis, Bingöl ve Muş çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu, bölgenin kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-
ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (26)
İSTANBUL: Parçalı bulutlu.(27)
İZMİR: Parçalı ve az bulutlu.(31)
ADANA: Parçalı bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(33)
ANTALYA: Parçalı ve az bulutlu. (34)
SAMSUN: Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(25)
ERZURUM: Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. (14)
DİYARBAKIR: Parçalı bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(28)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.