Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba

MASFED Başkanı Erkoç'dan Kurban Bayramı İçin Yola Çıkacaklara Uyarı!

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ve Otonomi Başkanı Aydın Erkoç, Kurban Bayramı sebebiyle yayınladığı tebrik mesajında bayram tatili için yola çıkacak vatandaşlara uyarılarda bulundu.

MASFED ve Otonomi Başkanı Aydın Erkoç, Kurban Bayramı sebebiyle bir tebrik mesajı yayınladı.  Uzayan bayram tatilinin trafik yoğunluğunu arttıracağını ifade eden Erkoç, “Bu nedenle; vatandaşlarımızın güvenli bir yolculuk için yola çıkmadan önce araçlarının lastik ve genel bakımlarını ihmal etmemeleri gerekiyor. Yetkili güvenilir servislerde lastik, far, silecek, egzoz, fren, fren hidroliği, akü, klima, amortisör, ön düzen ve diğer denetimleri yapılmış araçlarla yola çıkmaları” gerektiğini söyledi. Bu sayede vatandaşların güvenle yolculuk ederek bayram tatillerini keyif içinde geçirebileceğini belirtti.

Erkoç, bayramların maneviyatı arttıran zamanlar olduğunu vurgulayarak bu dönemlerde insanların birbirlerine daha çok sarılması ve kendilerini var eden değerlere sahip çıkmalarını hatırlattı. Böylece birlik ve beraberliğin korunduğu sürece Türkiye’nin kalkınmasına ve ilerlemesine engel olunamayacağını ifade etti. Yayınlanan bayram mesajını, “Bu duygularla MASFED ve Otonomi ailesi olarak tüm milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor; bayramın ülkemize ve insanlık âlemine huzur getirmesini diliyorum.’’ sözleriyle sonlandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.