Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Meclis'te Kısa Süreli Panik

Meclis’te kısa süreli bir panik yaşandı. Meclis Çankaya Kapısı’nda bazı milletvekillerinin güvenlik gerekçesiyle içeriye alınmadığı, ancak sonra içeri girdikleri belirtildi.
 
CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, “Çankaya Kapısı’nda ‘ihbar var, kimseyi almıyoruz’ dediler” şeklinde konuştu. CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, “Çankaya Kapısı’na geldiğimde kimliği gösterdim, kartımı gösterdim, ‘Alamıyoruz’ dediler” diye konuştu.
ANKA’nın sorularını yanıtlayan CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, “Çankaya Kapısı’nda ‘ihbar var, kimseyi almıyoruz’ dediler. Araçla bekledim. İki araç da kapıyı kapatmıştı. Dönün deyince, döndüm” dedi.
ANKA’nın sorularını yanıtlayan CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça da, “Çankaya Kapısı’na geldiğimde kimliği gösterdim, kartımı gösterdim, ‘Alamıyoruz’ dediler. Milletvekiliyim dedim ama 'Bize verilen talimat böyle’ dediler. Araçla bekledim. ‘Güvenliğiniz gerekçesiyle alamıyoruz’ dediler. Arkadaşlarım içeride, girmem lazım dedim.  10 dakika kapıda bekledikten sonra tweet attım. 10 dakika sonra içeri aldılar. Şu an Meclis’teyim” dedi.

Bu arada Halkla İlişkiler Binası’nda bir grup personelin önce topluca dışarı çıktığı, sonra tekrar içeriye girdiği öğrenildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.