Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Mersin’deki Saldırıya İlişkin Hükümetten İlk Açıklama

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Mersin’deki bombalı saldırıya ilişkin, “Şu anda bir rakam var ama teyit edilmediği için paylaşmak istemiyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Umarım hayati tehlikeleri yoktur. Kısa sürede aramıza dönerler” dedi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Mersin’de meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin TBMM Genel Kurulu’nda açıklamada bulundu. Saldırıya ilişkin ilk bilgileri veren Bozdağ, şunları kaydetti:

“Mersin’de meydan gelen terör saldırısında da maalesef bir polis aracına bombalı saldırı yapılmıştır. Şu anda olay taze, henüz net rakamları, olaya dair detaylı bilgileri verme imkanım yok. Elimde olan bazı bilgiler var ama bunlar da teyitli bilgiler değil. Olayda yaralılar olduğuna dair bilgiler var. Ambulanslar olay yerine sevk edilmiş durumda. Şu anda bir rakam var ama teyit edilmediği için paylaşmak istemiyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Umarım hayati tehlikeleri yoktur. Kısa sürede aramıza dönerler. Türkiye’nin terörle mücadelesi her şeye rağmen, her şartta etkili ve kararlı bir şekilde devam edecektir. Bunlar terörle mücadelemizi zaafa düşürmez ve Türkiye’nin daha etkin mücadelesi bundan sonra da sürecektir. Ben tekrar geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum yaralılara.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.