Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Meteoroloji’den Ani Sel, Su Baskını, Heyelan, Yıldırım Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, Marmara’nın Doğusu ve Batı Karadeniz Kıyılarında çok kuvvetli ve yer yer aşırı yağış uyarısı yapıldı. Yağışların aşırı ve şiddetli beklendiğini belirten Meteoroloji, vatandaşları, ani sele, su baskınına, yıldırıma, heyelana, yerel dolu yağışına, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bugün gece saatlerinden sonra ve yarın, İstanbul, Bursa ve Yalova çevreleri ile Batı Karadeniz kıyılarında (Düzce, Zonguldak ve Bartın) yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde ise şiddetli ve yer yer aşırı olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sele, su baskınına, yıldırıma, yerel dolu yağışına, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyardı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.