Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba

Polatlı’da Kadınlara Yönelik

Ankara Kalkınma Ajansı desteği ile gerçekleştirilen “ Polatlı’da Kadınlara Yönelik İş Kurma Merkezi’nin Kurulması” projesi tamamlandı.

Polatlı Ticaret OSB Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Ankara Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Teklif Çağrısı kapsamında desteklenen “Polatlı’da Kadınlara Yönelik İş Kurma Merkezi’nin Kurulması” projesi kapanış toplantısı 25 Nisan 2016 tarihinde yapıldı.

Toplantıya Polatlı Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya, Ankara Kalkınma Ajansı uzmanlarından Özlem Aslan ve kurum temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Proje ile Polatlı’da bir iş fikri olan veya kendi işini kurmak isteyen “Kadınlara Yönelik İş Kurma Merkezi” kuruldu. Kadınlara Yönelik İş Kurma Merkezi’nde kadınlara girişimcilik, özgüven ve mesleki konularda eğitimler verilecek.

Ekonomiye Katkı

Toplantıda konuşan Ankara Kalkınma Ajansı uzmanlarından Özlem Aslan şunları söyledi: “Proje ile kadınların kendi işlerini kurarak toplumsal hayata entegre olmaları sağlanacak. Ayrıca, aile ve toplum ekonomisine katkıda bulunan kadınların yaşam kaliteleri artırılacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.