Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavını İptal Etti

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşların merkez, taşra ve döner sermaye teşkilatında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine tabi olarak görev yapan personel için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavını 24 Ekim 2016 tarihli Makam Onayı ile iptal etti.
 
Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının iptal edildiği belirtildi. Öncesinde bakanlık ve bağlı kuruluşlarının merkez, taşra ve döner sermaye teşkilatında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A maddesine tabi olarak görev yapmakta olan personel için görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı yapılacağı ilan edilmişti.

Ancak Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Genel Yönetmelikte değişiklik yapılması sonucu, başvuruları 25 Ekim -2 Kasım tarihleri arasında alınarak 12 Şubat 2017 tarihinde yapılması planlanan ve münhal kadro tabloları, sınav duyuruları ile sınav konuları bildirilen görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 24 Ekim 2016 tarihli Makam Onayı ile iptal edildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.