Şehit Polis Fethi Sekin İçin Heykel Yarışması Düzenleniyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Şehit Polis Fethi Sekin Ulusal Anıt Heykel Yarışması düzenliyor.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesi önünde meydana gelen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in hatırasının kalıcı bir eser ile yaşatılması amacıyla Adliye önüne dikilmek üzere heykel yarışması düzenliyor.

Teslim için son gün 28 Nisan 2017 olarak belirtilirken, sonuçlar 12 Mayıs’ta açıklanacak, ödül töreni 17 Mayıs’ta yapılacak. Yarışmada Danışman Jüri Üyesi olarak İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Doğru, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe yer alacak.

Yarışmada, 3 başarı ödülü ve 5 mansiyon ödülü verilecek. Başarı ödülü olarak, birinciye 50 bin, ikinciye 30 bin, üçüncüye 20 bin lira verilecek. Mansiyon ödülü ise 10 bin lira olarak belirlendi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.