Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Sıcaklık Kuzey, İç ve Doğu Kesimlerde Artacak

Hava sıcaklığı kuzey, İç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Meteoroloji yetkililerine göre Ülkenin güney ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Güney ve İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçecek. Rüzgar, genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-70 Km/sa), Kuzey Ege'de yer yer kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

Bölgelerde Hava Durumu
 
Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; gece saatlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Perşembe) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa), Kuzey Ege'de akşam saatlerinden itibaren kuvvetli (30-70 Km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
 
Akdeniz: Batı kesimleri ile zamanla bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, bugün (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Isparta, Burdur, Osmaniye, Kahramanmaraş çevreleri ile Adana ve Antalya'nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bugün (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren bölgenin güney ve doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; gece saatlerinde kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.
 
Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, güneyinin çok bulutlu, bugün (Perşembe)öğle saatlerinden itibaren batısı ile Muş, Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin hafif olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus vesis  hadisesi bekleniyor.
 
Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor..
 
Bazı İllerde Hava Durumu

Ankara: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu. (19)
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer pus ve sisli. (20)
İzmir: Parçalı yer yer çok bulutlu, bugün (Perşembe) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere hafif sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(20)
Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bugün (Perşembe) öğle saatlerinden sonra iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (25)
Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bugün (Perşembe) öğle saatlerinden sonra batısı ile iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (21)
Bolu: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu. (19)
Erzurum: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu.(11)
Trabzon: Az bulutlu ve açık. (15)
Diyarbakır: Parçalı zamanla çok bulutlu, bugün (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(20)
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.