Öne Çıkanlar palandöken gündem tbmm chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi çin kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi

Şırnak ın cizre İlçesi nde 1 Şehit, 3 Yaralı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlarda, 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cizre’de yapılan operasyonlarda  1 asker şehit, 3 asker yaralandı. Yaralanan askerlerin tedavilerine sevk edildikleri hastanede devam ediliyor.

Açıklamada bölgedeki arama faaliyetlerinin devam ettiği bildirilirken şu ifadeler kullanıldı:

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.” dendi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.