Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye türk telekom

Son dakika...Meclis çarşamba günü olağanüstü toplanıyor

ANKARA (ANKA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çarşamba günü Meclis’in olağanüstü toplanacağını açıkladı.

Davutoğlu, İstanbul’a hareketinden önce Esenboğa Havaalanı’nda basın toplantısı yaptı. Gazetecilerin soruları üzerine Davutoğlu, CHP’nin Suruç’ta yaşanan ve 32 kişinin ölümüne neden olan bombalı patlamayla ilgili Meclis’te Araştırma Komisyonu kurulmasına ilişkin önerisini görüşmek üzere Meclis’in 29 Temmuz Çarşamba günü olağanüstü toplanacağını duyurdu.

Dün bu konuyu Meclis Başkanı İsmet Yılmaz ile de konuştuğunu anımsatan Davutoğlu, Meclis’in toplanacağı  gün terörü kınamak için daha önce duyurduğu “ortak deklarasyon” yapılması çağrısını bir kez daha yineledi. (ANKA/DEVAM)

(BK/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.