Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE Entübe Sayısı recep tayyip erdoğan haberleri

TSK: 75 DEAŞ Hedefine 289 Fırtına Mermisi Atıldı

TSK’dan yapılan açıklamaya göre, tespit edilen 75 DEAŞ hedefine 289 Fırtına mermisi atıldı.
 
Fırat Kalkanı operasyonunun 27. gününde TSK tarafından açıklamada “Çatışmalar esnasında Muhalifler ve destek sağlayan unsurlarımızda gün içinde harekâtı olumsuz etkileyecek bir kayıp ve zayiat meydana gelmemiştir. Toplam kontrol altına alınan alan yaklaşık 900 km2 ye ulaşmıştır. Ateş Destek vasıtaları tarafından tespit edilen 75 DEAŞ TÖ hedefine 289 adet Fırtına mermisi atılmıştır” ifadeleri kullanıldı.
 
Açıklamaya göre, ayrıca Koalisyon Güçleri tarafından Sandarah ve Cakka bölgelerinde tespit edilen DEAŞ unsurlarına yönelik toplam 3 hava harekatı yapıldı, 1 komuta kontrol merkezi ve 2 EYP imha edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.