Öne Çıkanlar palandöken gündem tbmm chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi çin kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi

Tunceli Valiliği: Öğretmenimiz Necmettin Yılmaz’ı Kaçıran Terörist Grup Öldürüldü

Tunceli Valiliği, 19 Temmuz’da Nazımiye ilçesinde yapılan keşif faaliyetleri esnasında, SİHA ile yerleri tespit edilen 6 teröristin operasyon esnasında öldürüldüğünü ve bu teröristlerin öğretmen Necmettin Yılmaz’ı kaçıran ve öldüren grup olduğunun anlaşıldığını duyurdu. Ayrıca, operasyon esnasında  terör örgütüne ait malzemelerin de ele geçirildiği açıklandı.
 
Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Tunceli İl Jandarma Komutanlığınca dün Nazımiye ilçesi, mülki sınırları içerisinde icra edilen keşif gözetleme faaliyetleri esnasında, SİHA tarafından bir grup terör örgütü mensubunun tespit edilip, SİHA ile vurulduğu ve bölgede operasyon başlatıldığı bilgisi paylaşıldı. Valilik, terörle mücadele faaliyetleri kapsamında, öldürülen 6 teröristin, 16 Haziran 2017’de Tunceli-Pülümür karayolunda öldürülen öğretmen Necmettin Yılmaz’ı kaçıran ve öldüren grup olduğu anlaşıldığını kaydetti.
 
Valilik tarafından bölgede 1 adet M-16 Piyade Tüfeği, 4 adet Kalaşnikof Piyade Tüfeği, 1 adet Tabanca, 200 gr C4 patlayıcı, 5 adet sırt çantası ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildiğini aktarılırken, terörist unsurların bulunmasına yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla sürdürüldüğü ifade edildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.