Öne Çıkanlar tbmm gündem chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi palandöken çin Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı

TURK PARTİ Lideri Özgüç: Türkiye şehit sayısını açıklayamayacak kadar aciz bir durum sokulmuştur

ANKARA(ANKA) - TURK PARTİ Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç, Dağlıca’da teröristlerce gerçekleştirilen hain saldırıya ilişkin, “Türkiye Cumhuriyeti, şehit sayısını açıklayamayacak kadar aciz duruma sokulmuştur” açıklamasında bulundu.

TURK PARTİ Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç, dün Dağlıca’da gerçekleştirilen hain saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada AK Partiyi ve HDP’yi eleştirerek, “Türkiye Cumhuriyeti, şehit sayısını açıklayamayacak kadar aciz duruma sokulmuştur. 2000 yıllık bir millet ve 92 yıllık cumhuriyet, köksüz ve kendini bilmez muhteris bir iktidarın çapsız emelleri uğruna feda ediliyor. AKP hükümetinin ‘Çözüm Ortağı’ olan PKK’nın, Dağlıca’da verdiği hain baskın sonucu toprağa düşen ve sayısını bilme hakkından bile mahrum bırakıldığımız şehitler içimizi yakıyor. AKP ve ‘Çözüm ortakları’ HDP ve PKK’nın gerçek yüzü budur. Kaçak saray sakininin 400 Milletvekili istemesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin değil, kendisinin ve avanesinin güvenliğini sağlamak içindir. Türkiye Cumhuriyeti yalnızca PKK’ya karşı savunmasız bırakılmamış, aynı zamanda şehit sayısını açıklayamayacak kadar aciz duruma sokulmuştur. Kaçak saraya, avanelerine, 13 yıllık AKP iktidarına ve Türkiye’yi bu hale koyan zihniyete isyan ediyoruz” ifadelerini kullandı. (ANKA)

(ÖZ/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.