Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AİLE

Türkiye, Almanya’da Yapılacak Brilliant Arrow Tatbikatına Katılacak

Almanya’nın ev sahipliğinde, Almanya, Yunanistan, Polonya ve Türkiye’nin katılımı ile 11-22 Eylül tarihleri arasında Brilliant Arrow- 2017 tatbikatı gerçekleştirilecek.

Türk silahlı Kuvvetleri’nden yapılan açıklamaya göre, 11-22 Eylül tarihleri arasında Brilliant Arrow – 2017 Tatbikatı, Almanya, Yunanistan, Polonya ve Türkiye’nin katılımı ile Almanya ev sahipliğinde gerçekleşecek. Tatbikatın amacı olarak harekata katılan birliklerin yüksek tehdit içeren bir ortamda NATO hava harekat usulleri ve taktikleri ile birleşik harekat usullerini denemek olduğu açıklandı. Tatbikata Hava Kuvvetleri Komutanlığından 3 adet F-16 uçağı katılacak.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.