Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi AİLE

Üç Askeri Hakim Meslekten Çıkarıldı

FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile irtibat ve iltisakları bulunduğu gerekçesiyle 3 askeri hakim meslekten çıkarılırken, daha önce görevden çıkarılan 7 hakimin itirazları reddedildi.

Milli Savunma Bakanlığı Askeri Hakimler OHAL Komisyonu kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Karara göre, Hava Hakim Binbaşı Bayram Ayazma, Hava Hakim Binbaşı Özkan Doğdu ve Hakim Teğmen Mehmet Öztürün, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile irtibat ve iltisakları bulunduğu gerekçesiyle meslekten çıkarıldı. Öte yandan daha önce meslekten çıkarılan askeri hakimler Mustafa Kayıkçı, Rıdvan Akay, Kadir Kurt, Hasan Kayran, Ahmet Sezen, İsa Yılmaz ve Mehmet Nesim Atmaca’nın Milli Savunma Bakanlığı Askeri Hakimler OHAL Komisyonu’na yaptıkları itiraz ve yeniden değerlendirme talepleri reddedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.