Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Ulaştırma Bakanlığı’ndan “Bilal Bal” Açıklaması

 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Şile açıklarında batan “Bilal Bal” isimli geminin Gemlik Liman Başkanlığı’na ibraz ettiği belgelere göre içinde 10 personelin bulunduğunu açıkladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 1 Kasım’da Şile açıklarında batan “Bilal Bal” isimli gemi hakkında açıklamada bulundu. Gemlik Limanı’ndan yola çıkan gemiye ilişkin liman başkanlığına sunulan belgelere göre 10 personelin gemide bulunduğunun belirtildiği açıklamada, “Ancak Liman Başkanlığı’nın izni ve bilgisi dışında Gemi Kaptanı, Gemi Baş makinisti ve 1 Yağcının gemiden ayrıldığı, yine 1 gemicinin gemiye katıldığı anlaşılmaktadır. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup incelemeler sürdürülmektedir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.