Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn Audi çukurova belediye başkanı soner çetin Aubameyang atv ankara türk telekom

Üzerinden Çıkanlar Şok Etti

Diyarbakır’da bir yolcu otobüsünde, durumundan şüphelenilen bir yolcunun üzerinde yapılan aramada, şüphelinin vücuduna jelatin naylon ile sarılı ve ayrıca çorap içlerine gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 32 bin TL olan 33 adet yurda kaçak yollardan sokulmuş cep telefonu ele geçirildi.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildi.

Çınar/TRT Jandarma Karakol Komutanlığınca icra edilen yol kontrol ve araması esnasında, Mardin ili istikametinden Diyarbakır istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsünde, durumundan şüphelenilen bir yolcunun üzerinde yapılan aramada, şüphelinin vücuduna jelatin naylon ile sarılı ve ayrıca çorap içlerine gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 32 bin TL olan 33 adet yurda kaçak yollardan sokulmuş cep telefonu ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile yakalanan cep telefonlarına el konulurken, yakalanan 1 şüpheli hakkında adli işlemlere devam ediliyor.  

Diyarbakır Valiliği’nin konuya ilişkin açıklamasında, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve kaçakçılık ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.