Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Van'da 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Van’ın Gürpınar ilçesinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Van Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Gürpınar ilçesinde Jandarma tarafından vatandaşlara yönelik saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü mensuplarına yönelik 22-23 Ağustos tarihlerinde Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Tarlacı operasyonu düzenlendi. Operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirilirken, 2 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 4 adet el bombası ele geçirildi.

Teröristlerin barındıkları yerde çok miktarda örgütsel doküman ve malzemenin de ele geçirildiğini bildiren Valilik, bölge halkının huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonların güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edeceğini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
Terör örgütüVan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.