Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka

Van'da, Gürpınar İlçe Emniyet Amirliği Binası Türk Bayrağına Boyandı

Van'ın Gürpınar ilçesinde emniyet amirliği binasının dış cephesinin tamamı, Türk bayrağına boyandı.
Gürpınar İlçe Emniyet Amirliğinde, Van Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici'nin desteği ile bakım ve onarım çalışması tamamlandı..
Bakım ve Onarım çalışmasının tamamlanmasından sonra binanın dış cephesi kırmızı beyaz renklerle Türk bayrağı şeklinde boyandı. İlçeye yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki 2 bin 225 rakımlı Kurubaş geçidinden de görülebilen 15 metre yüksekliğindeki binada boyama işlemi, 3 günde tamamlandı.
Emniyet amirliğine gelen vatandaşlar, emniyet amirliği binasının önünde fotoğraf çekiliyorlar.
İlçe Emniyet Müdürü Taner Emre, yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ilçe esnafının iş yerlerinden eksik etmediği Türk bayrağını binaya işleyerek taçlandırdıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.