Öne Çıkanlar tbmm chp çin gündem Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi palandöken Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi facebook aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu

"Yanan Alanlar Kati Suretle Başka Maksatla Tahsis Edilemez"
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Trabzon Sürmene’de meydana gelen orman yangının ardından, “Yanan alanlar kati surette başka maksatla tahsis edilemez” dedi.

Trabzon Sürmene’deki Çamburnu mevkiinde dün akşam saatlerinde meydana gelen orman yangınında yaklaşık 20 hektarlık alanın zarar görmesi üzerine sosyal medyada tepkiler artmış, ‘ormanın rant için kundaklanmış olabileceğine dair’ iddialar öne sürülmüştü.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Twitter paylaşımında, yanan ormanlık alanların başka maksatla tahsis edilemeyeceğini belirterek şöyle dedi:

“Yanan orman sahalarını 1 yıl içerisinde ağaçlandırıyoruz. Yanan alanlar kati surette başka maksatla tahsis edilemez. Hükümetimiz döneminde yanan bir metrekare dahi orman alanı başka bir maksatla tahsis edilmemiştir ve aynı yıl ağaçlandırılmıştır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.