Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Yıldırım’dan Bayram Mesajı: Yolların Kuralına Uyun

Başbakan Binali Yıldırım, “Vatandaşlarımdan özellikle isteğim aman dikkatli olun hızlı gitmeyin, yolların kuralına uyun” dedi.

Başbakan Yıldırım, bayramı geçirdiği memleketi Erzincan’da konuştu. Yıldırım, “Dağlarda bayırlarda ülkenin güvenliği için mücadele eden bütün güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Bayramda en önemli mesajını “trafik” uyarısı yaparak veren Yıldırım, şöyle dedi:

“Gidiş gelişlerde trafik kazaları meydana eliyor vatandaşlardan özellikle istediğim yolların kurallarına uyun yolların kralı olmaz kuralı olur. Hızlı gitmeyin. Hızlı gitmenize gerek yok. Hızlı gitmek ile yavaş gitmek arasında bir ömür kadar fark var. Sizlerin sevdiklerinize sağ salim kavuşmanız öncelikli beklentimizdir. Bu bakımdan dostlarımızı, eşimizi, akrabalarımız üzmemek için lütfen yola çıkarken dinlenmiş olarak, yorulduğunuzda ara vermek suretiyle seyahatinizi tamamlayın."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.