Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bbp boyner thy Prof. Dr. Ali Yakıcı TOGG 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Soylu, Mamaklılarla İftar Açtı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ali Naili Erdem Anadolu Lisesi bahçesinde  Şahapgürler Mahalle sakinleri ile iftar açtı. Mamak Belediyesince düzenlenen mahalle iftarı programında vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Soylu'ya, Ankara Valisi Ercan Topaca, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer eşlik etti.

Cumhurbaşkanının selamlarını iletti
İftar sonrası vatandaşlara hitap eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, programa katılmak için yolda olduğu sırada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştüğünü belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mamak halkına selam, sevgi ve muhabbetlerini ileterek ramazanlarını kutladığını ifade etti.

Bu milletin her bir bireyi huzurla iftarını açıyor
Bakan Soylu, Türkiye'nin huzuru, birliği ve beraberliği ile çok oynandığına işaret ederek, sözlerine şöyle devam etti, "Allah'a hamdolsun nasıl böyle bir sofranın etrafında bir arada olabiliyorsak, biliniz ki Çanakkale'de Edirne'de, Trabzon'da, Artvin'de, Kırıkkale'de, Diyarbakır'da, Şemdinli'de, Ağrı'da da bu milletin her bir bireyi akşam iftarını, gece de  sahurunu huzur içinde yapıyor. Terör örgütü denilen bir melanetin baskısı altında değil, bu milletin ay yıldızlı bayrağının altında hür ve özgür iradesi ile yarınlara adım atmanın heyecanı içerisindedir" dedi. Bakan Soylu konuşması sırasında Tunceli'de güvenlik güçlerince 8 teröristin etkisiz hale getirildiğini kaydetti.

Aynı sofrada buluşuyoruz
Dokuz yıldır mahalle iftarlarını devam ettirdiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, mahalle iftarlarının dostluğu pekiştirdiğine ve paylaşımı artırdığına dikkat çekti. Mahalle iftarları sayesinde komşuların, arkadaşların ve mahalle sakinlerinin aynı sofra etrafında bir araya geldiğinin altını çizen Akgül, “Bu sofralarda muhabbetimiz, komşuluk ilişkilerimiz artıyor. Tüm mahalle bir araya geliyor” dedi.

Boğaziçi esnafını ziyaret etti
İftar sonrası geçtiğimiz günlerde Mamak'ta sağanak yağmurun sele neden olduğu Boğaziçi Mahalle sakinlerini ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, esnafla bir araya gelerek hasbihal etti. Ziyarette Soylu’ya Ankara Valisi Ercan Topaca, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.