Gündemde Bugün-1 Nisan 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor
.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şirinevler Kapalı Spor Salonu'nda Partisinin Adana 6. Olağan İl Kongresine ve Antakya Atatürk Stadyumunda Hatay 6. Olağan İl Kongresine katılacak. (Saat:13.00-16.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU DİYARBAKIR'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret edecek, AK Parti İl Gençlik Kolları ​​​Kongresine katılacak, Esnaf ziyaretinde bulunacak ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat:13.15-14.15-16.15-17.15)

BAKAN YILMAZ SİNOP'TA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sinop Valiliğini Ziyaret edecek, Sinop Valiliği'nde İl Milli Eğitim Değerlendirme Toplantısına ve Halk Eğitim Merkezi'nde 5. Olağan Ak Parti Sinop İl Kadın Kolları Kongresi'ne katılacak. (Saat:12.30-13.00-14.00)

BAKAN ARSLAN KARS VE ARDAHAN'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Kars Kadın Kolları Kongresine, AK Parti Ardahan Kadın Kolları Kongresine ve Sarıkamış Kayak Merkezi Master Planı Tanıtımına katılacak. (Saat:11.00-13.30-15.30)

EKONOMİ

-Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), mart ayı ihracat verilerini  “Zeytin Dalı Operasyonu”nun başlangıç noktalarından birisi olan Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı’nda açıklayacak. (Saat:10.30)

-Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TZOB Genel Merkezi’nde Mart ayı üretici-market fiyatları, fiyatı artan ve düşen ürünler ile patateste yaşanan sıkıntı ve 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunacak. (Saat:10.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 27. haftasına Göztepe-Kasımpaşa, Osmanlıspor-Atiker Konyaspor, Teleset Mobilya Akhisarspor-Medipol Başakşehir ve Galatasaray-Trabzonspor maçlarıyla devam edilecek. (Saat:13.30-13.30-16.00-19.00)

-TFF 1. Lig'in 29. haftasında Tetiş Yapı Elazığspor-Grandmadical Manisaspor, İstanbulspor-Çaykur Rizespor, Denizlispor-MKE Ankaragücü, Eskişehirspor-Balıkesir Baltok karşılaşmaları yapılacak. (Saat:13.00-15.30-18.00-18.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 23. Haftası Tofaş-Gaziantep Basketbol, Yeşilgiresun Belediyespor-Galatasaray Odeabank, Muratbey Uşak-Anadolu Efes, Eskişehir Basket-Darüşşafaka Basketbol karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-15.15-17.00-19.30)

-Voleybolda Efeler Ligi play-off final serisi ilk maçında Arkas Spor ile Halkbank karşı karşıya gelecek. (Saat:16.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.