Öne Çıkanlar ırak pkk fetö TarımGFE spk terörist cumhurbaşkanı erdoğan ICBC) Asena CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Cumhur İttifakı İsrail

Gündemde Bugün-10 Aralık 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Dünya İnsan Hakları Günü Kapsamında “İnsanlığın  Medeniyeti” Programı ve “İnsanlığa Umut: Türkiye”  Sergisini ziyaret edecek, Çankaya Köşkü'nde Türkiye Varlık Fonu Toplantısına, Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Toplantısına katılacak ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ı kabul edecek. (Saat:13.30-15.00-17.00-18.30)

BAKAN PAKDEMİRLİ AZERBAYCAN'DA

-Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edilecek, Uluslararası AgTech ve Yeşil Enerji Forumu'na katılacak, Azerbaycan Tarım Bakanı İnam Kerimov'la görüşecek, Fahri Hıyaban Azerbaycan Şehitliğini Türk Şehitliği'ni  ziyaret edecek.

TBMM GÜNDEMİ

-TBMM Genel Kurulu'nda, 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi üzerinde görüşmeler başlayacak.

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan, Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat;10.30-11.00-11.30-12.00-12.30) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), lll. Çeyrek: Temmuz-Eylül 2018 Dönemsel Gayrisafi Yurt içi hasıla verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig'in 15. haftası MKE Ankaragücü-Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa-Kayserispor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:20.00-20.00)

-Spor Toto 1. Lig'in 15. haftası Adana Demirspor-Giresunspor ve Gazişehir Gaziantep-Balıkesirspor Baltok karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:19.00-19.00)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 10. hafta kapanış maçında Bahçeşehir Koleji ile Anadolu Efes karşılaşacak. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.