Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vakıfbank

Gündemde Bugün-11 Ağustos 2017 Cuma
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor
.
 
BAKAN ÖZLÜ ANKARA’DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ‘nde Bilişim Sektörüne Sanayici Kimliği Kazandırılmasına İlişkin Lansman Toplantısına katılacak (Saat:14.00)
 
BAKAN ÖZHASEKİ MANİSA’DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Turgutlu’da yapımı devam etmekte olan Egeçev Atık Yönetim A.Ş.’nin inşaatında incelemelerde bulunacak ve idari bina temel atma törenine katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN TÜFENKCİ NEVŞEHİR'DE
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Ürgüp TSO Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'ne katılacak. 
(Saat:19.00-21.00)


 
BAKAN AĞBAL BİTLİS’TE
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Valiliği ziyaret edecek, Esnaf ziyaretinde bulunacak, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Ahlat Selçuklu mezarlığını ve Müzesini ziyaret edecek, Adilcevaz ve Tatvan ilçelerini ziyaret edecek ve Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) ile toplantı yapacak. (Saat:11.30-13.00-14.30-16.00-17.30-20.00) 

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Haziran 2017 Sanayi Ciro Endeksini, Kümes Hayvancılığı ve Süt ve Süt Ürünleri üretimi verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)
-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, Haziran 2017 Ödemeler Dengesi istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.


GÜNCEL
-Yazılımcıların sanayici kabul edilmesinin sağlayacağı avantajlar, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde,   Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleşecek Bilişim Sektörü Buluşması’nda ele alınacak.

SPOR
-2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu açılış maçında Medipol Başakşehir ile Bursaspor 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim stadında karşı karşıya gelecek. (Saat:21.45)
-TFF 1. Lig -1. Hafta  açılış maçında MKE Ankaragücü ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor Ankara 19 Mayıs Stadında karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)           
-Dünya Atletizm Şampiyonası, İngiltere'nin başkenti Londra'da devam ediyor.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.