Gündemde Bugün-18 Mayıs 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Külliyesinde Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul edecek ve Sabancı Center'de TUSİAD Yüksek istişare Konseyi Toplantısına katılacak. (Saat:11.00-16.00)  

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman,
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile beraberindeki 81 ilden ve KKTC'den gelen gençlik temsilcilerini kabul edecek. (15.00)

ÇHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret edecek  (Saat:13.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "CEO Club" toplantısına katılacak. (Saat:10.00)


BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Türk Standardları Enstitüsü’nün 56. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılacak. (Saat:10.00) 

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeyekci, Şazeli Restoran'da, Türkiye İhracatçı  Eğilim Araştırması hakkında düzenlenen basın toplantısına katılacak, CNR EXPO'da düzenlenen Evteks Fuarı'nı ziyaret edecek. (Saat:10.30-13.15)

BAKAN ELVAN ADANA VE MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,
Adana Arkeoloji Müzesi Açılış Törenine katılacak, Adana Valiliğini, Mersin Valiliğini Ziyaret edecek, Mersin Arkeoloji Müzesi Açılış Törenine katılacak ve Kanal 33 Canlı Yayın programına katılacak. (Saat:11.00-13.00-15.30-16.00-17.30)   

TBMM GÜNDEMİ
-
Meclis Genel Kurulu’nda, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (14.00) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-
CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, CHP’li vekiller Zeynel Emre, Aytun Çıray ve Aykut Erdoğdu basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-13.00) 

EKONOMİ
-TÜİK, mayıs ayı tüketici güven endeksi ile 2016 yılı doğum istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)   

KÜLTÜR-SANAT
-Beyoğlu’nda "Gençlik Festivali" ve "Açık Hava Sinema Günleri" başlayacak. (Saat:10.30)

SPOR
-Basketbolda THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin resmi basın toplantısı Fenerbahçe, Real Madrid, Olympiakos ile CSKA Moskova'nın başantrenör ve oyuncularının katılımıyla Çırağan Sarayı'nda yapılacak. (Saat:12.00)


         
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.