Öne Çıkanlar ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan terörist fetö Asena ICBC) spk TarımGFE Cumhur İttifakı İsrail CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır

Gündemde Bugün-2 Şubat 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Gölbaşı'nda Ankara-Niğde Otoyolu Temel Atma Töreni’ne katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ZEYBEKCİ OSMANİYE VE ADANA'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tosçelik Profil Ve Sac Endüstrisi A.Ş. Tesislerini, Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. Tesislerini, AK Parti Osmaniye İl Başkanlığını ziyaret edecek, Kadirli Organize Sanayi Bölgesi’nde Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş. Tesisleri Temel Atma Törenine katılacak, JNR Mensucat Tekstil Sanayi Ve Ticaret A.Ş Ziyaret edecek ve AK Parti Adana İl Başkanlığını Ziyaret edecek. (Saat:10.00-14.00-14.30-15.30-16.30-18.30)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Konya Yolu 19’uncu Km - Gölbaşı  Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleri ile gerçekleştirilecek Ankara-Niğde Otoyolu Temel Atma Töreni’ne katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN SAYAN KAYA İSTANBUL'DA

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bakanlık tarafından ülke genelinde çocuklar için düzenlenen "Münazara Yarışması'nın finali"ne katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda 'Gelecekte Yaşanabilir Şehirler İçin Sulak Alanları Koruyalım'  temasıyla gerçekleştirilecek olan Dünya Sulak Alanlar Günü Programı’na iştirak edecek. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BİNGÖL ANKARA'DA

-CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, 03-04 Şubat 2018 Cumartesi-Pazar günleri Ankara Spor Salonu’nda toplanacak CHP 36.Olağan Kurultayı ile ilgili Kurultay Salonu’nda basın toplantısı yapacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.30-12.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2017 Motorlu Kara Taşıtları İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 20. hafta açılış maçında Bursaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-TFF 1. lig 20. hafta açılış maçında Grandmedical Manisaspor ile Gaziantepspor karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.