Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan abd gündem özeti AİLE ırak gündem başlıkları Pandemi galatasaray pkk CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin MSB

Gündemde Bugün-25 Ocak 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı ve Başbakan Binali Yıldırım'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:14.00-15.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Sheraton Ankara Hotel'de “Türkiye Ortak Ödeme Platformu İmza Töreni’ne katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:11.00-15.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU İSTANBUL'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul’da Dolmabahçe Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde Avusturya Dışişleri, Avrupa ve Uyum Bakanı Dr. Karin Kneissl ile görüşecek ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:16.00)

BAKAN ÇELİK BRÜKSEL'DE

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Avrupa Komisyonu Berlaymont Binasında AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile ve AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Federica Mogherini ile görüşecek. (Saat:14.00-14.45)

BAKAN ELVAN ANKARA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Hilton Inn Garden Otel'de Kaliteli kamu Hizmetleri ve Sendikal Haklar Aracılığı ile sürdürülebilir Kalkınma Paneline katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sheraton Ankara Hotel'de Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleri ile gerçekleştirilecek “Türkiye Ortak Ödeme Platformu İmza Töreni’ne katılacak. (Saat:10.00)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, Güney Kore-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı An Min SUK ve beraberindeki heyeti Kabul edecek. (Saat:14.30)

-TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır, Güney Kore-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı An Min SUK ve beraberindeki heyeti Kabul edecek. (Saat:15.30)

-Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Emrullah İşler, Güney Kore-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı An Min SUK ve beraberindeki heyeti Kabul edecek. (Saat:16.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-13.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak ayı Sektörel Güven Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Anadolu Efes Turkish Airlines Euroleague 20. hafta karşılaşmasında deplasmanda İspanya'nın Real Madrid ile karşılaşacak. (Saat:22.45)

-Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü hafta müsabakasında İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano takımını konuk edecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.