Gündemde Bugün-27 Mart 2018 Salı

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin TBMM Grup toplantısında konuşacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Bin Abdurrahman Bin Casim El Sani’yi Kabul edecek. (Saat:11.30-14.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, TBMM'de AK Parti Grup toplantısına katılacak. (Saat:11.30)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP, HDP ve MHP Grupları toplanacak. (Saat:11.30-13.30-12.30-10.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU TAŞKENT'TE

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Özbekistan’ın ev sahipliğinde Taşkent'te düzenlenecek olan “Afganistan Hakkında Taşkent Konferansı”na katılacak.

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul Üniversitesi Vezneciler Kampüsü'nde İstanbul Üniversitesi Ukrayna Dili Ve Edebiyatı Anabilim Dalı Açılış Konuşmalarına, İstanbul Üniversitesi Ukrayna Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Kürsü Açılışına katılacak ve İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü Rektörlük Ofisi'nde Ukrayna Eğitim Bakanı Sayın Lilia Hrynevych Arasında İkili Görüşme gerçekleştirecek. (Saat: 10.00-11.00-11.30)

BAKAN ELVAN ANKARA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Hilton Otel'de Yüksek Öğretim Mekanları yatırım Karar Destek Sistemi (MEK-SİS) Projesi Tanıtım Toplantısına katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, İŞKUR Keçiören İş Kulübü'nde İŞKUR "İş Kulüpleri" projesi Ankara tanıtım programına katılacak. (Saat:14.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Katma Değer Vergisi  Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik öngören tasarının görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Takımımız Podgorica Şehir Stadı'nda özel maçta Karadağ ile karşılaşacak. (Saat:20.10)

-Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off Yarı Final Etabı ikinci karşılaşmaları VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanacak VakıfBank – Galatasaray karşılaşması ile tamamlanacak. (Saat:18.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.