Gündemde Bugün-28 Nisan 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kongresine, Halkapınar Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti İzmir 6. Olağan İl Kongresine ve İzmir Ticaret Odası'nda  İzmir Ticaret Odası Özel Meclis Toplantısına katılacak. (Saat:11.00-14.00-16.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kongresine ve  Halkapınar Kapalı Spor Salonu'nda AK Parti İzmir 6. Olağan İl Kongresine katılacak. (Saat:11.00-14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramada Resort Erciyes'te Kayseri İl Başkanları Toplantısı'na katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN ARSLAN BURSA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tofaş Fabrikası Yönetim Binası'nda PTT Araç Teslim Törenine ve Ulaştırma  Koordinasyon Toplantısına katılacak. (Saat:11.00-12.30)

BAKAN YILMAZ MALATYA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Fuar Alanında 7. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarına, Battalgazi Kültür Merkezi'nde Sosyal Destek Projesi Kapsamında "10 Bin Gençle Arabuluculuk Projesi” ne, Ramada Plaza Otel'de Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Düzenlediği “Gençlerin Güncel Meseleleri” Konulu Uluslararası İmam Hatip Öğrencileri Sempozyumuna katılacak, Malatya Valiliğini ziyaret edecek ve Malatya Valiliği'nde Malatya İli Eğitim Değerlendirme Toplantısına katılacak. (Saat:12.00-13.30-14.30-16.30-17.00)

BAKAN EROĞLU TEKİRDAĞ'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Tekirdağ Valiliği’ni Ziyaret ve Basın Açıklaması, Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nı Ziyaret edecek, Esnaf Ziyaretinde bulunacak, Valilik Önünde DSİ Tesisleri Temel Atma Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine, Marmara Derin Deniz Deşarj Şantiyesinde İnceleme ve Basın Toplantısına katılacak. (Saat:11.00-12.00-12.30-14.00-16.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD, İngiltere ve Fransa'nın Suriye'ye yönelik düzenlediği operasyonun ardından gelişmeler takip ediliyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Süper Lig'in 31. haftasına Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor, Demir Grup Sivasspor-Gençlerbirliği, Antalyaspor-Trabzonspor, Kasımpaşa-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek. (Saat:13.00-13.00-19.00-19.00)

-Spor Toto 1. Lig'in 33. haftası Denizlispor-Gaziantepspor, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü-Balıkesir Baltok, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Tetiş Yapı Elazığspor, Adana Demirspor-Altınordu, İstanbulspor-Adanaspor, Eskişehirspor-Boluspor, Akın Çorap Giresunspor-Samsunspor, Ümraniyespor-Çaykur Rizespor, Grandmedical Manisaspor-MKE Ankaragücü maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:15.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.