Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

Gündemde Bugün-29 Kasım 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanından G20 Liderler Zirvesine katılmak üzere Arjantin’e hareket edecek. (Saat:01.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Genel Başkanı Andrea Nahles’le KahvaltIda bir araya gelecek ve Friedrich Ebert Vakfı’nda Konuşma yapacak. (Saat:08.00-18.00)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Conrad İstanbul Bosphorus’ta TRT Uluslararası Çocuk Medyası Konferansına katılacak. (Saat:16.45)

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı’nda Satcom Vision 2018’e katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN KURUM ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Green Park Otel’de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu Senetlerinin Yenilenmesi ve e-Devlet Uygulamaları Tanıtım Programına katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN PAKDEMİRLİ ANKARA'DA

-Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’ni ziyaret edecek ve arım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Ziraat Odaları Birliği  arasında işbirliği protokolü imza törenine katılacak. (Saat:09.00-09.20)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), lll. Çeyrek:Temmuz-Eylül 2018 İşgücü Girdi Endekslerini ve Kasım ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi 5. hafta Grup maçları oynanacak. Temsilcilerimizden Fenerbahçe D Grubunda Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımını konuk edecek, Akhisar Belediyespor J Grubunda deplasmanda Krasnodar ile, Beşiktaş ise deplasmanda I Grubunda Norveç'in Sarpsborg takımıyla karşılaşacak. (Saat:20.55-20.55-23.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.