Öne Çıkanlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu KPSS berat albayrak fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Pi Sonsuzluk filmi Bugün tespit edilen hasta sayısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Pietro Saletta 27 Ocak Gündemi

Gündemde Bugün-29 Mart 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov’u Kabul edecek ve Savunma Sanayii İcra Komitesi Toplantısına katlacak. (Saat:12.00-16.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Saraybosna'ya hareket edecek. (Saat:09.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Grand Ankara Otel'de Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneğince Düzenlenen 20. Tuğla-Kiremit zirvesine katılacak ve Reşat Moralı Toplantı Salonu'nda Kamu Personel Danışma Kurulu Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.30-16.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Tarafından Düzenlenen "Mirasın Rengi ve Kokusu: Çiğdem ve Nevruz" Sergi, Konferans ve Resepsiyonuna katılacak. (Saat:15.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Grand Ankara Hotel'de Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği Tuğla ve Kiremit Zirvesine katılacak. (Saat:11.30)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu,  Belarus Ankara Büyükelçisi Andrei Savinky’ı makamında kabul edecek. (Saat:10.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Katma Değer Vergisi Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik öngören tasarının görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, HDP Mardin Milletvekili Ali Atalan basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER

-Türkiye-Kenya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Sn. Mahmut KAÇAR, Kenya Et Komisyonu Üyelerinden oluşan heyeti Kabul edecek. (Saat:14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 lV. çeyrek Dönemsel Gayrisafi Yurt İçi Hasıla verilerini ve Ocak ayı İnşaat Maliyet Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor
.

SPOR

-Basketbol THY Avrupa Ligi 29. haftasında Fenerbahçe Doğuş, Rusya temsilcisi Khimki Moskova’ya konuk olacak. (Saat:18.45)

-Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı EuroCup Women yarı final turu rövanş maçında  Reyer Venezia ile deplasmanda karşılaşacak. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.