Öne Çıkanlar deprem İdlib bugünün gündemi zam Dünyanın en kurak şehirleri Yalovada hava durumu deniz naki chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Wishbone Ash 3 Nisan 2024 Çarşamba Gündemi Da Vinci Robotik Cerrahi Yöntemi Dış Borç Stoku

Gündemde Bugün-3 Haziran 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliç kongre Merkezi'nde 24. MÜSİAD Olağan Genel Kuruluna katılacak. (Saat:15.00) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşk'ünde Medya temsilcileri ile iftarda bir araya gelecek. (Saat:20.20)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu İstanbul’da Fatih Belediyesi Tarafından Düzenlenen “Sokak İftarı”na katılacak.  (Saat:20.30)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Haliç Kongre Merkezi'nde 24. MÜSİAD Olağan Genel Kuruluna ve Geleneksel MÜSİAD İftar Yemeğine katılacak. (Saat:14.00-20.30) 

BAKAN ARSLAN İSTANBUL VE KARS'TA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye Futbol Federasyonu – PTT Resmi Kargo Tedarikçisi Sözleşme İmza Törenine katılacak, AK Parti Kars İl Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısına katılacak ve AK Parti Kars İl Teşkilatı İle İftarda bir araya gelecek. (Saat:10.30-18.00-19.45)    

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ BOLU'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şehit polis Velid Bektaş anısına verilecek iftar yemeğine katılacak ve Atletizm ve Basketbol Ümit Milli Takımı'nın kampını ziyaret edecek. (Saat:20.00/21.15)

SPOR
-UEFA Şampiyonlar ligi şampiyonu belli oluyor. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Juventus ile Real Madrid, Galler'in başkenti Cardiff'te karşı karşıya gelecek.
(Saat:21.45)
-Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Kayserispor-Medipol Başakşehir, Galatasaray-Atiker Konyaspor, Adanaspor-Fenerbahçe, Çaykur Rizespor-Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor-Bursaspor ve Beşiktaş-Osmanlıspor maçları oynanacak. (Saat:14.00-17.00-17.00-17.00-17.00-17.00)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.