Öne Çıkanlar Rant TVF Başkanı Üstündağdan tunceli Visca sgk Medipol Başakşehir Zirve Takibini Sürdürdü rtük atletico madrid döviz Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Elif Ilgaz Aydınlar hdp kadın meclisi yasadışı hudut

Gündemde Bugün-6 Temmmuz 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo’yu karşılıyacak, Widodo ile baş başa görüşme, heyetler arası görüşmeler yapacak, anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile Resmi Öğle Yemeğinde bir araya gelecek ve Esenboğa Havalimanından , G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Almanya'ya hareket edecek. (Saat:11.00-11.15-12.00-13.00-13.30-16.30)


TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) 49. Genel Kurulu'nun kapanış programına katılacak.
(Saat:12.30)


BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, AB Komisyonunun Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn ve Komisyonun Ulaştırmadan Sorumlu Üyesi Violeta Bulc'u Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek ve Sheraton Otel'de düzenlenecek Trafikte %100 Yaşam Projesi açılış programına katılacak.
(Saat:13.15-14.00-15.00)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yahya Kaptan'ın mezarını ziyaret edecek ve Adalet Yürüyüşü'nün 22. gününe Tavşancıl mevkiinden  başlıyacak.  (Saat: 08.00-09.00)
 
BAKAN MÜEZZİNOĞLU'NUN PROGRAMI
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Reşat Moralı Toplantı Salonu'nda, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ile birlikte toplu iş sözleşmesi imza törenine katılacak. (Saat:11.00)
 
BAKAN ARSLAN'IN PROGRAMI
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakanlıkta, Avrupa Komisyonu Ulaştırmadan Sorumlu Komisyoneri Violeta Bulc ile ikili görüşmede bulunacak. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İlbank Sosyal Tesislerinde İlbank Genel Kurulu'na katılacak. (Saat:14.00)

 
-BAKAN ZEYBEKCİ'NİN PROGRAMI
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Avrupa Komisyonu’nun Komşuluk Politikası ve Genişleme Komiseri Johannes Hahn ve Ulaştırmadan Sorumlu Komiseri Violeta Bulc ile ayrı ayrı görüşecek.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ANKARA'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Slovenya Milli ve Silahlı Kuvvetler Günü şerefine verilecek resepsiyona katılacak. (Saat:12.30)

BAKAN ÇELİK ANKARA VE ALMANYA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci 
Ömer Çelik,  Bakanlıkta Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden sorumlu AB Komisyonu üyesi Johannes Hahn ile görüşecek, Avrupa Parlamentosu’nun yıllık olağan Türkiye Raporu’na ilişkin değerlendirmede bulunacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın G20 Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Almanya’ya gerçekleştireceği resmi ziyarete refakaten katılacak. (Saat: 10.00-14.30)

EKONOMİ
-Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Tüketici Kredilerine ve Kredi Kartı harcamalarına ilişkin 27. hafta istatistiklerini açıklayacak. (Saat:14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Almanya Başbakanı Angela Merkel, Almanya'da, G20 Liderler Zirvesi öncesinde ABD Başkanı Donald Trump ve Avusturya Başbakanı Malcolm Turnbull ile bir araya gelecek.
-Kıbrıs Konferansı, BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum lider Nikos Anastasiadis'in katılımıyla, dokuzuncu gününde İsviçre'de devam edecek.
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-Türkiye Futbol Federasyonunun ev sahipliğinde düzenlenen, amatör futbolun Avrupa'daki en iyi 8 takımının mücadele ettiği UEFA Bölgeler Kupası'nda gruplarda üçüncü ve son maçlar yapılacak. Türkiye'yi temsil eden İstanbul Bölge Karması, A Grubu'nda Portekiz ekibi Lizbon ile TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde karşı karşıya gelecek. (Saat:18.15)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.