Öne Çıkanlar ırak pkk terörist fetö cumhurbaşkanı erdoğan ICBC) Asena TarımGFE spk tsk tbmm İsrail

Gündemde Bugün-9 Mayıs 2023 Salı

TÜRKİYE

-Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 11 ilimizde hissedilen depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kent Meydanında Aydın Mitinginde, İstasyon Meydanında Adana Mitinginde vatandaşlara hitap edecek. (Saat:14.00-17.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu, Düzce ve Sakarya'da düzünlenecek mitinglerde halka hitap edecek. (Saat:13.00-15.00-17.00)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER'İN PROGRAMI

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Atatürk Meydanında meydanında yapılacak olan Giresun mitinginde vatandaşlara hitap edecek. (Saat:13.30)

BAKAN VARANK BURSA'DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Merinos AKKM / Hüdevendigar Salonunda Spor Ödülleri Törenine katılacak, Heykel Önü/İnegöl'de  İnegöl Cumhur Buluşmasına, Vani Mehmet Mahallesi, Buluş Meydanında Kestel Cumhur Buluşmasında vatandaşlarla buluşacak. (Saat:11.00-16.00-18.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı askeri müdahalesi ve buna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu Play-off turu beşinci (son) maçında Olympiacos’a konuk olacak. (Saat:20.45)

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final mücadelesi ilk maçında Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00)

-Misli.com Sultanlar Ligi'nin final serisinin ikinci maçında  Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

-Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nde VakıfBank ile Türk Hava Yolları 3'üncülük serisinin ikinci maçında karşılaşacak. (Saat:16.00)

-Misli.com Sultanlar Ligi’nde Play-off 5/6.lık Etabı ilk maçında Nilüfer Bld.-Galatasaray HDI Sigorta karşılaşacak. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.