Öne Çıkanlar sinema abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak

ABD Hazine Bakanı ABD İle Çin’in Ticaret Anlaşmasına Yakın Olduğunu Söyledi

Xinping ile Trump’ın G20 Zirvesi’nde gerçekleşecek buluşmasından önce ABD tarafından ılımlı mesajlar gelmeye başladı. ABD Hazine Bakanı Mnuchin ve Ticaret Bakanı Ross, TV kanallarına yaptıkları açıklamalarda sorunun yakında çözüleceği mesajını verdi.

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ABD ve Çin’in bir ticaret anlaşmasına yakın olduğunu söyledi. G20 Zirvesi öncesi CNBC’ye bir açıklama yapan Mnuchin, “Yolun yaklaşık yüzde 90’ını geride bıraktık ve bence bunu tamamlamanın bir yolu var” şeklinde konuştu.

Bir başka açıklama da ABD Ticaret Bakanı Wilbur Ross’dan geldi. Fox Business Network’a bir demeç veren Ross da ABD’nin Çin’le ticaret konusunda “zafer peşinde olmadığını” ancak “meşru meseleleri çözecek makul bir anlaşma” istediğini söyledi.

ABD Başkanı Donald Trump ve Çinli mevkidaşı Xi Jinping, bu hafta 11 aylık ticaret savaşını sonlandırma umuduyla Japonya’daki G20 zirvesinde bir araya gelecek.

Anahtar Kelimeler:
AbdçinG20 Zirvesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.