Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye vakıfbank İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Çin, Yeni İnsanlı Taşıyıcı Füzede Prototip Geliştirme Aşamasına Ulaştı

China Aerospace Science and Technology Corporation (Çin Uzay Bilimi ve Teknolojisi Kurumu) açıklamasına göre, Çin’in yeni jenerasyon insanlı taşıyıcı füzesinin üç katlı motoru artık prototip örnekleri geliştirme aşamasına geçecek.



Uzun mesafe testlerinin ve motorun çoklu ateşleme testlerinin başarıyla gerçekleştirilmiş olması, söz konusu motorun bir sonraki geliştirme evresi olan prototip örnekleri üretme aşamasına geçmeye hazır olduğuna işaret ediyor.

Bu testler, başta motorun ve bileşenlerinin durumu, ateşleme sisteminin güvenilirliği ve hataların anında tespit edilmesi gibi temel teknolojik unsurları gözden geçirme olanağı sağladığı belirtiliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.