Öne Çıkanlar Covid19 mhp Dr. Mahmut Alan Kaya Elektrikli araçlar Kadın Hastalıkları TRAFİK KAZASI gündem özeti Gıda rusya Mahzen Siccin 7 BBVA İcra Kurulu Başkanı Carlos Torres Vila

Euronews: Demokrasi Mitingi Erdoğan'ı Daha Da Güçlendirecek

 İstanbul’da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” yurt dışında da dikkat çekti. Euronews, Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından protesto gösterilerinin sürdüğünü, bu çerçevede son gösterinin bugün İstanbul'da düzenlendiğini belirterek   “Dev İstanbul demokasi mitingi, Erdoğan’ı daha da güçlendirecek” yorumunu yapıyor.

Euronews,  İstanbul’da bugün 3 milyona kadar kişinin darbe girişimine karşı sokaklara dökülmesinin beklendiğine dikkat çekerek mitingin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “yeni bir güç gösterisi” olması beklentisini dile getiriyor.

Darbe girişimi  sonrası Türkiye’de gerçekleştirilen “bastırmanın boyutu ve idam cezasının geri getirilmesi olasılığının Batılı başkentlerde ve insan hakları grupları arasında kaygı yarattığını” kaydeden Euronews, muhalefet liderlerinin hazır bulunacakları İstanbul mitingine HDP’nin davet edilmediğine de dikkat çekti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.