Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yurt dışı üretici fiyat endeksi tbmm Karel Elektronik Prof. Dr. Ali Yakıcı

Korgeneral Funk’tan ABD’nin Suriye’deki Ortaklarına Övgü

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçleri komutanı ABD’li Korgeneral Paul Funk, Suriye’deki koalisyon güçleri ve ortaklarını ziyaret ettiğini belirterek, onlarla “büyük gurur duyduğunu” söyledi.

ABD’nin Suriye’de “kilit bir ortak” olarak gördüğü YPG’ye verdiği destek ile dikkat çeken Korgeneral Paul Funk,  Twitter hesabından dün geç saatlerinde attığı mesajda, “Bugün Suriye’de koalisyonun fevkalade kuvvetlerinin ve ortaklarımızın bazılarını ziyaret ettim” dedikten sonra şöyle devam etti:

“DAEŞ’i yenmek olan hayati misyonumuza bir lazer ışığı gibi odaklanmaya devam eden bu cesur erkek ve kadınlarla büyük bir gurur duyuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.