1’inci Sınıflar İçin Okul Zili Pazartesi Günü Çalacak

Yeni girdikleri eğitim ortamına uyum sağlaması amacıyla okul öncesi, ilkokul 1’inci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5´inci sınıf öğrencileri, ortaöğretim kurumlarında eğitim ve öğretime başlayacak hazırlık sınıfı ve 9´uncu sınıf öğrencileri, 10 Eylül Pazartesi günü okula başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2018-2019 eğitim öğretim yılı çalışma takvimine göre, tüm ilkokul, ortaokullar ve liseler 17 Eylül’de 1’inci kanaat dönemi kapsamında derslere başlayacak. Okul öncesi, ilkokul 1’inci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5´inci sınıf öğrencileri, ortaöğretim kurumlarında eğitim ve öğretime başlayacak hazırlık sınıfı ve 9´uncu sınıf öğrencileri ile pansiyonda kalacak öğrencilerin ise eğitim görecekleri okul hakkında bilgilendirilmesi, akademik ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilerin yeni girdikleri eğitim ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunulması amacıyla 10-14 Eylül tarihleri arasında uyum eğitimi yapılacak.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 14 HAZİRAN 2019’DA SONA ERECEK

Takvimde, 17 Eylül’de başlayan 1’inci kanaat döneminin 18 Ocak 2019’da son bulacağı, 2’nci kanaat döneminin 4 Şubat 2019 Pazartesi günü başlayacağı, 14 Haziran 2019’da ise sona ereceği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.