Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan abd gündem özeti AİLE ırak gündem başlıkları Pandemi galatasaray İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener suriye pkk

2017 TUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Tercihleri Başladı

Adaylar 2017 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2017-TUS) İlkbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemlerini 17-24 Ağustos tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabilecek.

ÖSYM, 2017-TUS İlkbahar Dönemi ek yerleştirme tercih işlemlerine ilişkin duyuru yaptı. Buna göre, 2017-TUS İlkbahar Dönemi ile ilgili ek yerleştirme tercih işlemleri,17-24 Ağustos tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacak. Ek yerleştirme, 2017-TUS İlkbahar Dönemi Başvuru Kılavuzunda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacak.

Ek Tercih İşlemleri

Ek yerleştirme tercih işlemleri, ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla, ek yerleştirme, 2017- TUS İlkbahar Dönemi Başvuru Kılavuzu’nda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacak.
Adaylar, 15 TL olan ek yerleştirme ücretini ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ödemeler” alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırabilecek. Banka veya ATM’den ödeme yapılmayacak. Adaylar, bu ücreti tercih işlemlerini tamamladıktan sonra tercih süresince ve tercih süresinin bitiminden sonraki ilk gün saat 23.59’a kadar yatırabilecek. Bu ücreti yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihler, yerleştirme işlemine alınmayacak.
Adaylar, tablolarda yer alan programların yerleştirme sonuçlarında (ilgili yılın ilgili döneminde) varsa en küçük puanlarına, ÖSYM’nin internet adresinden ulaşabilirler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.