Öne Çıkanlar Covid19 ANTALYA Kovid19 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca istanbul COVID19 aşısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu KPSS enflasyon çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı

Öğrencilere Yurt Ücreti Müjdesi

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda Temmuz ve Ağustos aylarında bulunmayan öğrencilerden yurt ücreti alınmayacak.

KYK yurtlarında kalan öğrencilerden yaz aylarında ücret alınmamasına ilişkin karar Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 14 Haziran 2018 sayılı yazısı üzerine Bakanlar Kurulu tarafından alınan karara göre, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından işletilen öğrenci yurtlarında Temmuz ve Ağustos aylarında fiilen bulunmayan öğrencilerden yurt ücreti alınmayacak.

“ŞİMDİ SİNAN BEY'E TALİMATI VERDİM”

Eşi Emine Erdoğan’ın üniversite öğrencilerine verdiği sahura sürpriz yaparak katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilerden konu hakkında şikayet almıştı. Öğrencileri dinleyen Erdoğan, KYK Genel Müdürü Sinan Aksu'yu kast ederek, “Şimdi Sinan Bey'e talimatı verdim. Onlar da bu düzenlemeyi yapmışlar. Bundan sonra yaz sezonunda sizlerden ücret alınmayacak” şeklinde konuşmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.