Öne Çıkanlar Yiğitler QNB Finansbanktan KOBİlere Özel 6 Ay Geri Ödemesiz İşe Dönüş Kredisi 13 Milyona Yakın Emeklinin Gözü Promosyonda COVID19 aşısı 1 Nisan 2018 hava durumu aleksandar vuçiç haberleri Dominik Cumhuriyeti TEB-OPET VE SUNPET İLE İŞ BİRLİĞİ g20 liderler zirvesi anka gündemi hükümet sözcüsü Jacek Kaspszyk

“Risk Gördüğümüz Okulumuzda Gerekli Tedbiri Almadan Kapılarımızı Çocuklarımıza Açmayacağız”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bugün İzmir’deyim. Okullarımızda uzmanlarımızla hasar tespiti yapıyoruz. Risk gördüğümüz okulumuzda gerekli tedbiri almadan kapılarımızı çocuklarımıza açmayacağız." dedi. 

Bakan Selçuk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "İzmir'de eğitime kapattığımız 50 okulun yıkımını Ağustos-Ekim 2020 arasında gerçekleştirmiştik. Bu sayede 2.505 okulumuzdan sadece 139’u çok hafif hasarlı. Deprem tatbikatları da anlamını buldu. Meslektaşlarım, çocuklarımızın güvenle tahliyesini sağladı. Yürekten teşekkürler.

Bugün İzmir’deyim. Okullarımızda uzmanlarımızla hasar tespiti yapıyoruz. Risk gördüğümüz okulumuzda gerekli tedbiri almadan kapılarımızı çocuklarımıza açmayacağız. İncelemelerimizde, daha önce yaptığımız çalışmaların ne denli önemli olduğunu gördük.

Aklımız deprem korkusunu yaşayan çocuklarımızda, kalbimiz ve dualarımız hâlâ haber alamadığımız evlatlarımızla. Çocuklarımızın hayata kaldıkları yerden devam etmeleri, yaralarını sarmaları için gece gündüz yanlarında olacağız." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.