Öne Çıkanlar bugünün gündemi İdlib Da Vinci Robotik Cerrahi Yöntemi Ağustos 2023 Enflasyonu Dünya Zekâ Kongresi Nuri Develi Dünya Hayvanlarını Koruma Günü Umutcan Akoğlu Dış Hemoroid Gebelikte ne kadar kilo almak gerekiyor Dünya Kültür Mirası Listesi Dünya Altın Konseyi Çin Bölgesi Genel Müdürü Wang Lixin

7. Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödülleri Sahibini Buldu

Ekonomi Muhabirleri Derneğinin (EMD) düzenlediği Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödülleri bu yıl yedinci kez sahiplerini buldu. Sekiz ayrı dalda düzenlenen törende beş dalda ödül verildi.  
Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödülleri, Ekonomi Muhabirleri Derneğinin Wyndham Otel’de düzenlediği törenle, yedinci kez sahiplerine ulaştı.
“Kendi Fabrikasında İş Buldu” haberiyle Hürriyet Ege’den Burcu Taner, Ekonomi Gazete Haberi dalında ödül alırken, Ajans Haber dalında “Bu Nasıl Restorasyon?” haberiyle Doğan Haber Ajansı’ndan Mehmet Çınar ödüle layık görüldü.
Dünya gazetesinden Alaattin Aktaş, Ekonomi Köşe Yazısı dalında “Merkez Bankası’nın Veri Dağıtım Sistemindeki Hata Apar Topar Düzeltildi” başlıklı yazısıyla ödül sahibi olurken, Özden Alpdağ Özel Ödülü ise Ekonominin ve EMD’nin tarihçesini kaleme alarak kitaplaştıran Taylan Erten, Vecdi Seviğ ve İsmet Hazardağlı’ya verildi.
Törende Ekonomi Gazete Haberi (Ulusal), Ekonomi Dergi Haberi ve Televizyon ve Radyo Haberi (Röportaj) dalında ödüle değer çalışma bulunamadı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.