Öne Çıkanlar meb adana KPSS istanbul TOGG cumhurbaşkanı erdoğan haberleri Kanyon tesk genel başkanı bendevi palandöken gündem özeti gazi ayhan barut bendevi palandöken

Enerji Kongresine Gelecek Yabancı Yatırımcı Listesi Yayınlandı

Türk ve dünya enerji sektörünün heyecanla beklediği büyük kongreye çok az süre kaldı.

Enerji sektörünün nabzını tutan, Türkiye'nin en büyük karma enerji etkinliği Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, 8-9 Kasım tarihlerinde Ankara Congresium'da bu yıl 11'inci kez gerçekleşecek. 
EIF kongreleri düzenlenmeye başlandığı günden bu yana enerji sektöründe önde gelen yerli-yabancı profesyonelleri, bakanları ve yatırımcıları uluslararası platformda bir araya getiriyor.

Yurt dışından gelecek heyetlerin listesi resmi sayfamız www.enerjikongresi.com adresinde yayınlanmaya başladı.

Kongre programına yan etkinlik olarak;  çok sayıda konunun ele alınacağı EIF 2018'de ilk kez "EIF STORAGE" başlığı altında yeni bir etkinliğe daha imza atılacak.
Tüm enerji aktörlerinin heyecanla beklediği ve EUD (Elektrik Üreticileri Derneği) işbirliği ile hayata geçecek bu etkinlik, tam gün sürecek 5 kongre oturumu ve teknoloji firmalarının fuar katılımları ile çok özel bir organizasyon olacak. Etkinlikte yenilenebilir enerji sistemlerinde depolama,  yazılımlar, akıllı şebekeler, aküler ve depolama teknolojileri gibi konular profesyonellerce ele alınacak.

Anahtar Kelimeler:
Ankara Congresium
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.