EPDK'dan Lisans Ve İptal Kararları

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 14 şirkete lisans verdiğini, 25 şirketin lisansını iptal ettiğini duyurdu.
Resmi Gazetenin bugünkü sayısında EPDK’nın 14 şirkete lisans verirken 25 şirketin lisansını iptal ettiği ifade edildi. Buna göre lisans verilen şirketler şöyle sıralandı:
LİSANS VERİLEN TÜZEL KİŞİLER
Bon Elektrik Tedarik İthalat İhracat A.Ş., Birecik Baraj ve Hidroelektrik Santralı Tesis ve İşletme A.Ş., Akıncı Elektrik Üretim Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Esan Eczacıbaşı Endüstriyel Hammaddeler Sanayi Ticaret A.Ş., Gaziler Enerji ve Ticaret A.Ş. Naturelgaz Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Met Turkey Enerji Ticaret Anonim Şirketi, Tez Oksijen Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi.,Asmega Petrol Ürünleri Madeni Yağ Petrokimya Nakliye Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hkn Petrokimya Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Esam Petrokimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Orüsan Kimya ve Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, NARGAZ LPG Dolum Tevzii İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi,  Kalegaz Petrol Ürünleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi.
20 ŞİRKETİN LİSANSI İPTAL EDİLDİ
EPDK kararına göre, Elektrik Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 4, Doğal Gaz Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 1, Petrol Piyasası Lisans Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde 20 olmak üzere toplam 25 şirketin lisansı sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.