Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse vizyona girecek yeni filmler Cuma günü vizyona girecek yeni filmler türk telekom Aubameyang rus kosgeb Patent İş Birliği Antlaşması av tüfeği atv türkiye

Reeskonta Kabul Edilecek Senetlerin Azami Vadesi Uzatıldı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Reeskont ve Avans Yönetmeliği yeniden düzenlendi. Buna göre, reeskonta kabul edilecek senetlerin azami vadesi 240 günden 360 güne çıkarıldı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’ndan yapılan açıklamada, Reeskont ve Avans Yönetmeliği’nin yeniden düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

“İhracat ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler Reeskont Kredisi Uygulama Talimatı ile, belirlenecek olan yeni pazarlara yapılan ihracat ile yüksek teknolojili sanayi ürünleri ihracatının ve turizm ile diğer döviz kazandırıcı hizmetlerin finansmanında reeskonta kabul edilecek senetlerin azami vadesi 240 günden 360 güne çıkarılmıştır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.