Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise deprem terör palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Koç Holding’in 2017 Yılı Ana Ortaklık Payı Net Dönem Kârı  4,9 Milyar TL Olarak Gerçekleşti

Koç Holding’in 2017 Yılı Konsolide Cirosu 99 milyar TL, Ana ortaklık payı net dönem kârı ise 4,9 milyar TL olarak gerçekleşti.

Koç Holding, 2017 yılında konsolide bazda toplam 99 milyar TL gelir elde ederken; 4,9 milyar TL ana ortaklık payı net dönem kârı gerçekleştirdi. Koç Holding’in 2017 yılı finansal sonuçlarını değerlendiren Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, dünyada ve ülkemizde büyümenin tahminlerden daha yüksek gerçekleşmesinin olumlu etkilerini yaşadığımız bir yılı geride bıraktığımızı belirtti ve şöyle devam etti: “Topluluk olarak uzun vadeli değer yaratma felsefemiz ve küresel vizyonumuz çerçevesinde kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Küresel varlığımızı genişletirken, rekabetçiliğimizi artırmak, teknoloji ve inovasyon kabiliyetlerimizi geliştirmek ve güçlü markalar yaratmak stratejimizin temel taşlarını oluşturuyor. Bu kapsamda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürmemizin finansal sonuçlarımıza da yansıdığını memnuniyetle görüyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.